CovaminoSoy HP

CovaminoSoy HP je prírodný bypass hipro sójový šrot

Maximálnu úžitkovosť u prežúvavcov možno dosiahnuť iba vtedy, ak má zviera počas k dispozícii proteíny v správnom čase a na správnom mieste. Značným stratám proteínov, ktoré vznikajú v bachore v dôsledku mikrobiálnej činnosti treba podľa možnosti čo najviac zabrániť. Preto vo výžive prežúvavcov majú výnimočne dôležitú úlohu v bachore nedegradovateľné bielkoviny, tzv. bypass proteíny. Optimálne využitie živín má mimoriadny vplyv na vyššiu produktivitu a úžitkovosť prežúvavcov. To sa dá úspešne dosiahnuť s produktom CovaminoSoy.

Jedinečný a prírodný postup výroby

CovaminoSoy sa vyrába prirodzeným spôsobom s patentovanou technológiou. Vďaka tomuto jedinečnému postupu sa CovaminoSoy vyznačuje vysokým obsahom v bachore veľmi stabilných, nedegradovateľných bielkovín, ktoré sú bohatým zdrojom dobre stráviteľných aminokyselín v čreve. Za presne kontrolovaných podmienok, bez pridávania chemikálií sa proteíny primárnou Maillardovou rekciou viažu na invertované cukry. Takto viazané proteíny sú odolné proti mikrobiálnemu rozkladu v bachore prežúvavcov a sú enzymaticky ľahko stráviteľné v tenkom čreve. Aminokyseliny uvoľnené v tenkom čreve sú vďaka tomu optimálne absorbované do krvi a môžu byť plne využité na tvorbu mlieka a svalových tkanív.

Výhody používania CovaminoSoy

  • CovaminoSoy je prirodzeným spôsobom stabilizovaný, rastlinný zdroj v bachore nedegradovateľných bielkovín bez chemických látok

  • CovaminoSoy je chutné krmivo vďaka väzbe invertovaných cukrov a proteínov počas Maillardovej reakcie

  • Je to 100% prírodný rastlinný produkt

  • Vysoká črevná stráviteľnosť zaručuje maximálne využitie metabolizovateľných aminokyselín

  • Má pozitívny vplyv na zdravotný stav kráv

  • Nutričná hodnota CovaminoRap

Skladovanie

Stiahnúť CovaminoSoy HP.pdf

Tieto webové stránky používajú súbory cookies na zlepšenie našich stránok pomocou vašich skúseností. Ak pokračujete, súhlasíte s používaním súborov cookies. Ďalšie informácie nájdete v našich pravidlách súborov cookies.